Ďalšie vzdelávanie v podmienkach univerzít ako doplňujúci indikátor kvality ich práce - Porvazník, Ján
Stúpajúci význam celoživotného vzdelávania. Tradičné a progresívne formy ďalšieho vzdelávania v podmienkach univerzít. Rozdiely v pedagogickej príprave a v prístupe vo vzdelávaní dospelých oproti vzdelávaniu študentov na vysokých školách. Problémy učiteľov pri vyučovaní frekventantov a ich možné riešenie.