Ďalšie vzdelávanie na Slovensku k jeho niektorým aspektom - Žilová, Anna
Súčasné trendy v ďalšom vzdelávaní na Slovensku. Obsahové zameranie celoživotného a podnikového vzdelávania. Inštitucionálne zabezpečenie a legislatívna stránka vzdelávania dospelých v SR. Financovanie ďalšieho vzdelávania.