Aktuálne otázky novej európskej meny - Polednáková, Anna, 1957-
Nová spoločná mena členských krajín Európskej menovej únie - euro vznikla 1.1.1999. Konverzia národnej meny na euro. Termínový menový kurz. EURIBOR - nová peňažná referenčná úroková miera. Dopad eura na obchodovateľné cenné papiere, depozitné certifikáty, repo-obchody.