Priame zahraničné investície na Slovensku v rokoch 1995-1998 - Hošková, Adela
Priame zahraničné investície - nezastupiteľné zdroje pre ekonomiku Slovenska. Prínos priamych zahraničných investícií (PZI). Vývoj priamych investícií do zahraničia. PZI v bankovom sektore. Problémy spojené so vstupom PZI na Slovensko.