Reštrukturalizáciou k výkonnosti a konkurencieschopnosti ekonomiky SR - Bacová, Viera
Reštrukturalizačný rozvoj ekonomiky SR treba spájať s vývojom všeobecnej národohospodárskej rovnováhy. Makroregulácia a realizácia štruktúrnych zmien v SR.