V odpadovom hospodárstve dominuje skládkový biznis - Začková, Katarína
Zákon č. 238/1991 Zb. o odpadoch - povinnosti vyplývajúce pre prevádzkovateľov skládok odpadov z tohto zákona. Odpad ako zaujímavý obchodný artikel. Aktivity podnikateľských subjektov v odpadovom hospodárstve. Limity skládkového biznisu. Skládkový biznis ovplyvňuje rozvoj recyklovania. Normy a zákony v praxi.