Deflácia ohrozuje vyhliadky čínskeho ekonomického rastu marcový pokles exportu je výrazným varovným signálom - Tomek, Radoslav
Oživenie čínskej ekonomiky v prvom štvrťroku 1999. Pokles cien a slabnúca exportná aktivita ohrozujúca ďalší hospodársky rast. Snaha o udržanie súčasného kurzu meny. Skoré prijatie Číny do WTO by zvýšilo objem exportu. Odklad rokovaní o vstupe Číny do WTO.