Čo s úrokmi z bankových úverov reštriktívna úverová politika proti nerovnováhe ekonomiky - Zirin, Anton
Reštriktívna úverová politika bánk. Platenie úrokov z úverov v minulosti. Vývoj úrokových sadzieb z čerpaných bankových úverov po novembri 1989. Terajšia výška úrokov. Vývoj v Českej republike. Tlak vysokých úrokov na podniky a ich dôsledky. Ustanovenia návrhu nového Občianskeho zákonníka zabraňujúce zneužívaniu postavenia bánk ako veriteľa v otázke úrokov.