Účtovanie nákupu a predaja cenných papierov u obchodníkov s cennými papiermi (podľa metodiky platnej od 1.1.199) - Baštincová, Anna
Účtovanie nákupu a predaja cenných papierov u obchodníkov s cennými papiermi na účet klienta. Účet 222 - Bankové účty klientov. Účet 326 - Záväzky voči klientom. Účet 327 - Záväzky voči trhom. Účet 377 - Zúčtovanie obchodov. Príklady.