Medzinárodný porovnávací program EUROSTAT - OECD 1996 - Kuželová, Katarína
Na konci roku 1998 OECD zverejnila oficiálne výsledky medzinárodného porovnávacieho programu 1996, ktorý mal za úlohu zoradiť krajiny do skupín zohľadňujúcich hospodársku úroveň. História medzinárodných porovnávacích programov. Medzinárodné porovnanie krajín na základe hrubého domáceho produktu. Interpretácia výsledkov pre Slovensko.