Náklady na výskum a náklady na vývoj v účtovníctve podnikateľov od 1.1.1999 - Polakovič, Karol
Účtová osnova a postupy účtovania pre podnikateľov platné od 1.1.1999 obsahujú aj zmeny v účtovaní nákladov na výskum a vývoj. Zmeny vyplývajú z ekonomickej praxe a tiež z uplatňovania Medzinárodného účtovného štandardu (IAS) č. 9 - Náklady na výskum a vývoj.