Vykazovanie neistých skutočností a udalostí, ktoré nastali po dni, ku ktorému sa účtovná závierka zostavuje - Juríková, Renáta
Problematikou vplyvu neistých skutočností a udalostí, ktoré nastali po dni, ku ktorému sa účtovná závierka zostavuje, sa zaoberá Medzinárodný účtovný štandard - IAS č. 10. Neisté skutočnosti a udalosti, ktoré nastali po dni, ku ktorému sa účtovná závierka zostavuje. Neisté straty. Neisté zisky. Príklady.