Motivácia je kľúčom k úspechu firmy spôsoby podnecovania pracovníkov do čo najvyšších výkonov - Kroliak, Dušan
Hlavné ciele správnej motivácie pracovníkov. Vplývanie hierarchie hodnôt človeka na jeho správanie sa v zamestnaní. Hmotná a nehmotná motivácia. Vzájomné očakávania firmy a zamestnanca. Znaky nízkej motivácie. Nedostatky mnohých našich manažérov v schopnosti motivovať. Vzťah motivácie a odmeňovania. Negatívne pôsobenie odborových organizácií v oblasti hmotnej motivácie.