Zdaňovanie neziskových organizácií v Slovenskej republike a jeho niektoré problémy - Neupauerová, Eva
Neziskové organizácie ako daňové subjekty podliehajúce ustanoveniam zákona o daniach z príjmov. Darcovia ako daňové subjekty poskytujúce dary neziskovým organizáciám. Neziskové organizácie ako daňové subjekty podliehajúce daňovým povinnostiam podľa osobitých právnych predpisov.