Šlosárová, A.: Súvzťažnosti k účtom účtovej osnovy pre podnikateľov - Mázik, Ján
Recenzia publikácie Šlosárová, A.: Súvzťažnosti k účtom účtovej osnovy pre podnikateľov. Bratislava, Iura Edition 1998. Publikácia je určená pre právnické a fyzické osoby účtujúce v sústave podvojného účtovníctva, ktoré podnikajú podľa osobitých predpisov. Publikácia je spracovaná v siedmich relatívne samostatných častiach podľa jednotlivých účtových tried účtovej osnovy.