TOP 50 obchodných spoločností naznačuje zmeny - Hinková-Dibarborová, Andrea
Rebríček obchodných a distribučných spoločností s najvyšším celkovým obratom v roku 1998. Zmeny v poradí prvých desiatich najúspešnejších obchodníkov od roku 1997. Stále napredovanie reťazca Tesco Stores. Mierny úpadok spoločnosti Interkontakt Group a jej reštrukturalizácia. Vývoj obratov obchodných spoločností už etablovaných na slovenskom trhu. Nové úspešné subjekty v rebríčku TOP 50.