Kauza NCHZ speje ku konečnému rozhodnutiu - Hrúz, Juraj
Nejasnosti okolo vlastníckych práv v Nováckych chemických závodoch (NCHZ), a.s. Nováky. Nároky byť majoritným akcionárom v NCHZ si robia spoločnosti Fin Group, a.s. Bratislava a česká firma Inekon, s.r.o. Praha. Prevody majetku. Personálne prepojenie. Časť akcií je založená v Slovenskej sporiteľni. Riešenie problému má v rukách aj FNM SR.