Zanedbávaný pomocník - Tytykalová, Halka
Charakteristika pojmu category management (riadenie kategórií) v maloobchode. Dôvody súčasného slabého využívania category managementu medzi slovenskými obchodníkmi. Rozdiel medzi často porovnávanými category managementom a space managementom. Plánogramy. Výber správcu kategórie.