Kvalita služieb v organizovanom cestovnom ruchu - Golembski, Grzegorz
Rozsah a štruktúra služieb cestovného ruchu závisí od druhov cestovného ruchu. Stupeň organizovanosti jednotlivých druhov cestovného ruchu. Organizovanie dobrodružných ciest touroperátormi. Dôležitým indikátorom kvality je rôznorodosť poskytovaných služieb.