Elektronický obchod v popredí záujmu - Augustín, Martin
Obchodovanie na internete pomocou elektronickej výmeny dát (EDI). Súčasná miera využívania možností internetu slovenskými používateľmi. Najvýznamnejšie kategórie internetových obchodných systémov: virtuálny elektronický obchod, burza a virtuálny obchodný dom. Prognózy zvyšovania objemu elektronického obchodu v najbližších rokoch.