Finanční krize v Asii a úloha MMF - Jonáš, Jiří
Hlavné príčiny finančnej krízy v juhovýchodnej Ázii. Nestabilný zahraničný kapitál. Príčiny prílevu zahraničného kapitálu. Neefektívna alokácia kapitálu. Odporúčania a finančná pomoc Medzinárodného menového fondu.