Model cestovného ruchu mesta Graz a jeho rekreačného zázemia - Čuka, Peter
Model cestovného ruchu mesta Graz a jeho okolia odzrkadľuje stav sociálnej, kultúrnej a ekonomickej vyspelosti Rakúska. Aktualizácia poznatkov o cestovnom ruchu v štajerskom regióne. Porovnanie spoločných a odlišných znakov cestovného ruchu v Banskej Bystrici a Grazi a ich okolí.