Cestovný ruch na ostrove Cyprus - Mišúnová, Ema
Ostrov Cyprus známy ako Afroditin ostrov je jednou z krajín, kde má cestovný ruch značný podiel na rozvoji národného hospodárstva. Prírodné a historické predpoklady ostrova pre rozvoj cestovného ruchu. Štruktúra Cyperskej ekonomiky. Kapacita a štruktúra ubytovacích zariadení. Intenzita návštevnosti Cypru.