Možnosti modelování vývozu a dovozu v období restrukturalizace - Hlušek, Martin
Popis postupného zlyhávania jednoduchého modelu zmien deficitu zahraničného obchodu. Modely vývozu a dovozu. Zložitejší model zmien deficitu zahraničného obchodu. Predpoveď vývoja zahraničného obchodu ČR do konca roku 1998.