Firmy v ČR na prahu 21. storočia - Krásný, Tomáš
Dominancia medzinárodných firiem v oblasti výroby a distribúcie spotrebného tovaru v Českej republike. Očakávané zmeny v oblasti distribúcie. Vlastnosti českého zákazníka. Predajná stratégia českých firiem v minulosti a dnes. Stratégia pre budúcnosť. Tri typy správania sa firiem: defenzívne, agresívne a ofenzívne, ich ciele a dôsledky.