Fuzzy-stochastický odhad hodnoty firmy jako kupní opce - Zmeškal, Zdeněk
Stochastické modely odhadu ceny kúpnej (call) opcie. Ocenenie vlastného kapitálu firmy ako kúpnej opcie. Charakteristika použitého fuzzy aparátu. Fuzzy-stochastický model ocenenia vlastného kapitálu firmy ako kúpnej opcie. Prepočet fuzzy hodnoty vlastného kapitálu firmy ako kúpnej opcie.