Hypermarkety dobýjajú slabšiu časť Európy
Pozície na trhu a predaj v hypermarketoch západnej Európy. Rozmach hypermarketov v krajinách strednej a východnej Európy a najmä v Poľsku. Začiatky a súčasnosť hypermarketov v Českej republike. Pomalší vstup hypermarketov na slovenský trh. Tabuľky: medzinárodné porovnanie pozície hypermarketov v rámci Európy, vývoj hypermarketových línií v ČR.