Nákup a predaj - Viestová, Kristína
Recenzia knihy Jaroslava Kitu Nákup a predaj, vydanej vo vydavateľstve Sprint v roku 1998. Vznik monografie a jej obsah (základné činnosti podnikov výrobnej sféry, vnútropodnikové vzťahy, zobrazenie portfólia nákupu, marketing, atď.).