Spotrebiteľské správanie - Viestová, Kristína
Recenzia knihy Kornélie Richterovej: Spotrebiteľské správanie, Ekonóm, Bratislava, 1999. Publikácia sa zaoberá nákupným správaním organizácií na podnikateľských trhoch, základmi skúmania organizovaného nákupu, rozhodovaním o nákupe, organizovaným nákupom, marketingovým prieskumom, strategickým významom nákupu, atď.