Vplyv eura na finančné deriváty - Polednáková, Anna, 1957-
Zavedenie eura - uvedenie nových finančných služieb pre banky aj ich klientov. Vplyv eura na deriváty. Forwardy na úrokovú mieru (Forward rate agreements - FRA). Krížové (menovo-úrokové) swapy. Menové futurity a opcie. Opcie OTC (Over-the-counter).