Ochrana investorov - Kopál, Róbert
Zabezpečenie dostatočnej ochrany investorov. Najprepracovanejší model je vo Veľkej Británii. Organizácia kapitálového trhu, štátny dozor a deľba kompetencií vo V. Británii. Výbor pre cenné papiere a investičné podnikanie (Securities and Investment Board).