Informácie kľúčom rozhodnutia potreba zmeny výpovednej hodnoty štátneho rozpočtu - Husár, Jaroslav
Problémy konštrukcie a obsahu štátneho rozpočtu SR. Vzťah a vplyv výdavkov vlády na hrubý domáci produkt. Hlavné úlohy vlády. Odporúčané členenie výdavkov vlády. Rátanie vplyvu výdavkov vlády na ekonomickú výkonnosť a na nákup tovarov a služieb. Príklad dôsledkov rôznych výdavkov vlády pre HDP a iné finančné toky.