Stará téma - staré problémy cvičenie musí sprevádzať zdravá životospráva - Dolgoš, Ľubomír
Pozvánka Katedry podnikovohospodárskej Fakulty podnikového manažmentu EU na konferenciu o problémoch podnikateľského prostredia na Slovensku. Náčrt problémov do diskusie.