Zamestnanosť a základné tendencie na trhu práce v ekonomike Slovenska v roku 1999 - Kárász, Pavol
Prognostická štúdia základných makroekonomických proporcií vývoja slovenskej ekonomiky v roku 1999 (údaje od roku 1993): domáci dopyt a saldo zahraničného obchodu, vývoj exportnej výkonnosti SR, podiel priemyselných podnikov na produkcii a zamestnanosti, miera spotreby, investícií, inflácie, vývoj reálneho a nominálneho HDP, podiel základných odvetví na tvorbe HDP, poskytnuté úvery a úroková miera, produktivity práce, fondy sociálneho zabezpečenia, štátny rozpočet, vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti atď.