Poistenie podnikateľov - Drugdová, Barbora
Poistenie podnikateľov - skupina poistení, ktoré sa orientujú na riziká ohrozujúce podnikateľskú činnosť konkrétneho podnikateľa. Podľa právneho predmetu poistenia rozdeľujeme poistenie podnikateľov do dvoch kategórií: poistenie zodpovednosti za škodu, poistenie majetku.