Zamestnanosť a základné tendencie na trhu práce v ekonomike Slovenska v roku 1999 - Kárász, Pavol
Prognostická štúdia základných makroekonomických proporcií vývoja slovenskej ekonomiky v roku 1999 (údaje od roku 1993) - pokračovanie: príjmové rozdelenie domácností, hrubý reálny disponibilný dôchodok a jeho použitie, miera spotreby domácností a miera úspor. Prognózy v zamestnanosti a súčasná situácia na trhu práce.