Špecifiká bankovej sústavy Švédska - Malacká, Viera
Problémy švédskej bankovej sústavy na začiatku 90. rokov. Budovanie nového bankového systému: komerčné banky, sporiteľne, zahraničné banky, nové banky. Postavenie centrálnej banky (Riksbank). Využitie skúseností švédskeho bankového trhu pre finančný trh v SR a porovnanie so slovenským bankovníctvom.