Exportný grantový stimulačný program - Žilinský, Juraj
Ciele Exportného grantového stimulačného programu a podmienky jeho odsúhlasenia určitej firme. Princípy fungovania grantového programu. Projekty na podporu exportu vybraných segmentov výroby (sektorové rozvojové programy). Zameranie štúdií o exportnom prostredí, ktoré vypracúva MH SR. Propagačné aktivity pre prezentáciu výrobcov v zahraničí. Charakteristika činnosti Slovenského exportného informačného centra (SEIC). Národný program na podporu exportu.