Fungovanie spoločnosti off shore - Žilinský, Juraj
Princípy fungovania off shore spoločností. Výhody daňového raja na Cypre. Vznik a prevádzka off shore spoločnosti v cyperských podmienkach. Schémy zakladania firiem podľa typu daňového raja. Náklady na fungovanie off shore spoločnosti. Typy spoločností v daňových rajoch. Niektoré daňové raje vo svete.