Príjmy domácností v roku 1996 - Horecký, Marián
Zisťovanie ŠÚ SR o štruktúre a úrovni príjmov domácností (mikrocenzus) v roku 1996. Príjmy domácností podľa: stupňa sociálnej aktivity prednostu domácnosti, typu domácnosti, vzdelania prednostu domácnosti a počtu ekonomicky aktívnych členov domácnosti.