Protokol medzi Ministerstvom školstva Slovenskej republiky a Ministerstvom školstva, mládeže a telovýchovy Českej republiky o spolupráci ...
Znenie protokolu medzi Ministerstvom školstva SR a Ministerstvom školstva, mládeže a telovýchovy ČR o spolupráci v oblasti vzdelávania, mládeže, telesnej výchovy a športu na roky 1998-2001.