Možnosti štúdia na vysokých školách v Českej republike
Zoznam vysokých škôl a fakúlt v Českej republike. Údaje o štúdiu. Informácie o študijných programoch a odboroch na univerzitách. Údaje pre akademický rok 1999/2000.