Nájom nebytových priestorov a dane z príjmov - Feketeová, Anna
Vymedzenie príjmov z nájmu nebytových priestorov. Príležitostný nájom nebytových priestorov. Nájom nebytových priestorov na účely dane z príjmov. Predmet nájmu nebytových priestorov. Čiastkový základ dane z príjmu z nájmu nebytových priestorov. Príjem daňových nerezidentov z nájmu. Nájomné ako zdaniteľný príjem prenajímateľa.