Príjem spoločníkov za prácu vykonávanú pre spoločnosť - Fekete, Imrich
Daňová kvalifikácia príjmov spoločníka za prácu vykonávanú pre spoločnosť. Príjem spoločníka za prácu vykonávanú pre spoločnosť bez uzavretia pracovnoprávneho vzťahu. Príjem spoločníka na základe uzavretého pracovnoprávneho vzťahu so spoločnosťou. Odvody spoločníkov do povinných poistných fondov. Príjem spoločníka v súvislosti s výkonom závislej činnosti pre spoločnosť. Ilustračné príklady.