Právne aspekty leasingových operácií - Fekete, Imrich
Právna klasifikácia leasingových vzťahov. Právna podstata operatívneho a finančného leasingu. Nájomná zmluva. Vzor zmluvy o nájme nebytových priestorov. Zmluvy o kúpe prenajatej veci. Vzor zmluvy o kúpe prenajatej veci. Zmluva o nájme dopravného prostriedku. Vzor zmluvy o nájme motorového vozidla. Zmluva o finančnom leasingu.