Praktická príručka zdravotného poistenia, sociálneho poistenia a poistenia v nezamestnanosti - Jánoš, Daniel
Zdravotné poistenie. Sociálne poistenie. Príspevok na poistenie v nezamestnanosti. Právne úpravy zdravotného a sociálneho poistenia a príspevku na poistenie v nezamestnanosti. Platitelia poistného. Povinnosť platenia poistného. Zamestnávatelia. Zamestnanci.