Účtovanie o zákazkovej výrobe - Pastierik, Vladimír
Úprava časti Postupov účtovania, v ktorej bol doplnený článok o účtovaní zákazkovej výroby (construction contracts) u dodávateľa. Opatrenie MF SR č. 3177/1998-KM, ktorým sa ustanovuje účtová osnova a postupy účtovania. Komentár autora k postupom účtovania.