Zmeny v postupoch účtovania pre podnikateľov (odložená daň, kurzové rozdiely, cenné papiere, náklady na výskum a vývoj, dotácie) - Pastierik, Vladimír
S účinnosťou od 1.1.1999 vydalo Ministerstvo financií SR novú metodiku podvojného účtovníctva pre podnikateľov. Ide o Opatrenie MF SR č. 3177/1998-KM, ktorým sa ustanovuje účtová osnova a postupy účtovania pre podnikateľov. Komentár k zmenám Postupov účtovania, podľa jednotlivých tém: Odložená daň. Kurzové rozdiely. Cenné papiere. Náklady na výskum a vývoj. Dotácie. Ilustračné príklady.