Metodický pokyn k zostaveniu prehľadu peňažných tokov
Ministerstvo financií SR vydáva Metodický pokyn k zostaveniu prehľadu peňažných tokov č. 5007/1999-92 z 15. februára 1999 v nadväznosti na Opatrenie MF SR zo 16. novembra 1998 č. 3098/1998-KM, ktorým sa mení a dopĺňa Opatrenie MF SR z 15. novembra 1993 č. 65/277/1993, ktorým sa ustanovuje obsah prílohy tvoriacej súčasť účtovnej závierky podnikateľov. Opatrenie nadobudlo účinnosť 1. januára 1999.