Obchodní cesty: Venezuela - Puschman, Jan
Základné demografické údaje Venezuely. Členstvo Venezuely v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Venezuely.